Logo L'ESPAI
 

POLÍTICA DE PRIVACITAT: Correu electrònic

Aquest missatge i els adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatri, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l'autorització expressa de l'Espai Arquitectura i interiorisme 21. S.L.U. Si vostè no és el destinatari final si us plau esborreu el correu i informeu-nos per aquesta via.

D'acord amb la LOPD, l'informem que les seves dades personals i adreça de correu electrònic formen part d'un fitxer, el responsable del qual és l'Espai Arquitectura i interiorisme 21. SLU, sent la finalitat del fitxer, la gestió de caràcter comercial i l'enviament de comunicacions comercials sobre els nostres productes i / o serveis*.

Si ho desitja, podrà vostè exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades enviant un missatge a la següent adreça de correu electrònic a marketing@lespai.info, indicant en la línia de "Assumpte" el dret que desitja exercitar.

*La finalitat descrita és orientativa; L'Espai Arquitectura i interiorisme 21. SLU haurà d'indicar la concreta finalitat a què es destinaran les dades del destinatari del correu electrònic.

 

 

 

L'ESPAI – ARQUITECTURA, INTERIORISME I MOBILIARI
Carretera Tortosa - L'Aldea (C-42), km. 10,3, 43500 Tortosa Telf. 977 44 53 14